Pluto Bone- Recompense masticabile din branza si miel M

1 buc
20,49 lei 20,49 lei/buc

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Portugalia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

RECOMPENSELE MASTICABILE PLUTOS BONES 100% NATURALE. Proteine ​​din lapte, mar, mazare, aroma naturala, grasime, calciu, lecitina de soia si pectina de mere.
Formulele contin cazeina, o proteina din lapte fara lactoza, continut scazut de grasimi, care are un efect antibacterian prevenind formarea placii si eliminând respiratia urât mirositoare. Deoarece sunt bogate in calciu, intaresc dentitia. Acceptabilitate 99 pâna la 100% - este un nou tip de gustare, realizat din proteine ​​din lapte fara lactoza, este un produs pe care câinii adora sa-l mestece, bogat in proteine, calciu si vitamin! Pentru caini de talie mare, aroma de miel. A se depozita inchis, ferit de expunere la soare si umiditate. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati la temperatura camerei. Se administreaza intre mese. Nu inlocuieste hrana zilnica.

A se depozita inchis, ferit de expunere la soare si umiditate. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati la temperatura camerei. Se administreaza intre mese. Nu inlocuieste hrana zilnica.

Proteine ​​din lapte, mar, mazare, aroma naturala, grasime, calciu, lecitina de soia si pectina de mere, aroma de miel