Tropical - Hrana pentru pesti ornamentali, sub forma de tablete

20 g
14,99 lei 749,50 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Hrana pentru pesti ornamentali, sub forma de tablete.Compozitia hranei mentine pestele in stare excelenta in weekend sau in perioadele de absenta mai lunga, fara a afecta negativ calitatea apei. Tabletele se caracterizeaza printr-o hidrostabilitate exceptional de ridicata. Cand sunt puse in apa, se inmoaie foarte incet, astfel incat pestii si crustaceele nu au nicio problema in a consuma hrana. Ele pot fi utilizate si in nanoacvariu. Comprimatele sunt suficiente pentru 10 zile.

Utilizare:

ATENTIE! Poate fi folosit numai in acvarii stabile, mature. Comprimatele pot fi administrate intregi sau impartite in bucati mai mici daca este necesar (scoli mici de pesti, nanoacarii). Hrana completa pentru pesti ornamentali. 

Depozitare:
A se depozita inchis, ferit de expunere la soare si umiditate. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati la temperatura camerei. Respectati indicatiile de pe plic.
 

Ingrediente: peste si produse din peste, produse de origine vegetala, extracte de proteine vegetale, moluste si crustacee, cereale, carne si produse de origine animala, alge, drojdie, uleiuri si grasimi, materii prime minerale pentru furaje. Aditivi (per kg): Vitamine, provitamine si substante bine definite chimic cu efect similar: Vit. A 24.500 UI, Vit. D3 1.350 UI, vit. E 95 mg, vit. C 350 mg. Compusi ai oligoelementelor: E1 (Fe) 18,6 mg, E6 (Zn) 6,0 mg, E5 (Mn) 4,3 mg, E4 (Cu) 1,1 mg, E2 (I) 0,1 mg, E8 (Se) 0,1 mg, E7 (Mo) ) 0,03 mg. Coloranti. Antioxidanti. Ingrediente analitice: proteina bruta 40,0%, uleiuri si grasimi brute 6,0%, fibre brute 2,5%, umiditate 9,0%