Tropical Hrana colorata de baza pentru pesti aurii si koi

12 g
7,69 lei 640,83 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Hrana colorata de baza pentru pesti aurii si koi care traiesc atat in ​​acvarii, cat si in iazuri. Formula bogata are o proportie mare de fibre, asigura buna functionare a tubului digestiv lung al acestui grup de pesti, iar L-carnitina regleaza metabolismul grasimilor. Germenii de grau sunt o sursa de acizi grasi valorosi, nesaturati si o doza concentrata de vitamine si microelemente. Folosita in mod regulat intensifica culorile pestilor datorita nivelului ridicat de astaxantina si beta-caroten usor de digerat.

Utilizare:
Zilnic, in portii mici.

Depozitare:A se depozita inchis, ferit de expunere la soare si umiditate. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati la temperatura camerei.
 

Ingrediente: peste si produse din peste, cereale, extracte de proteine vegetale, moluste si crustacee, produse de origine vegetala (germeni de grau min. 4,8%, faina de iarba si lucerna min. 3%, extract de ardei rosu 2 200 mg/kg), alge ( Spirulina platensis min. 1%), drojdii (inclusiv Beta-1,3/1,6-Glucan 1.000 mg/kg), uleiuri si grasimi, materii prime furajere de origine minerala (inclusiv zeolit 1%). Ingrediente analitice: proteina bruta 45,0%, uleiuri si grasimi brute 8,5%, fibre brute 3,0%, umiditate 6,0%.