Tropical Hrana completa sub forma de fulgi vegetali pentru pesti de acvariu erbivori

12 g
5,59 lei 465,83 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Hrana completa sub forma de fulgi vegetali pentru pesti de acvariu erbivori, cât si pentru diversificarea dietei tuturori pestilor omnivori.Bio-vit este un element de neinlocuit al dietei in cresterea pestilor vii, pestilor barb, ciclidelor, pestilor bushymouth catfish si de asemenea in cresterea formelor de crapi crucieni decorativi si crapilor Koi tineri.
Substantele de balast prezente in hrana, regleaza procesele digestive, previne efectele daunatoare a constipatiei, in special la pestii hraniti des cu carne, vermi de namol si muste rapitoare. Digestibilitate ridicata, crestere sanatoasa si dezvoltare datorita vitaminelor esentiale, oligoelementelor si microelementelor. Vitamina C stabilizata intareste rezistenta pestilor la boli.  Zeolitul are un efect pozitiv asupra digestiei si indepartarii toxinelor. Continutul ridicat de fibre de la urzica si spanac sustin digestia (reduce riscul constipatiei) si nu provoaca turbiditate in apa.

Utilizare:
Zilnic, in portii mici

Depozitare:A se depozita inchis, ferit de expunere la soare si umiditate. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati la temperatura camerei.
 

Ingrediente: produse de origine vegetala (germeni de grau min.5%, faina de urzici min.2,5%, faina de spanac min.1,5%), cereale, extracte de proteine vegetale, alge (Spirulina platensis min.0,5%), peste si produse din peste, moluste si crustacee, drojdii, uleiuri si grasimi, materii prime furajere de origine minerala (inclusiv zeolitul 1%). Ingrediente analitice: proteina bruta 43,0%, uleiuri si grasimi brute 11,0%, fibre brute 2,0%, umiditate 6,0%.