Tropical-Hrana de baza pentru pesti guppy 100ml/ 20g

12 g
17,29 lei 1.440,83 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Hrana de baza pentru pesti guppy si alte specii de pesti vivipari.Continutul de sare de mare are efect pozitiv asupra nivelulului de electroliti si presiunii osmotice, care are un impact semnificativ asupra pestilor, inclusiv a puietilor si asupra sarcinii, nasterii si supravietuirii pestilor adulti. Fibrele vegetale si alga Spirulina platensis stimuleaza functionarea buna a tractului indestinal si previne constipatia. Nivelul inalt de proteine, combinatia optima de vitamine si de oligoelemente asigura sanatatea excelenta si starea optima.

Utilizare:
Zilnic, in portii mici

Depozitare:
A se depozita inchis, ferit de expunere la soare si umiditate. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati la temperatura camerei.
 

Ingrediente: peste si produse din peste, cereale, extracte de proteine vegetale, moluste si crustacee, drojdii, produse de origine vegetala, alge (Spirulina platensis min.225%), uleiuri si grasimi, materii prime minerale pentru hrana [zeolit 1%, clorura de sodiu (mare). sare) 280 mg/kg]. Ingrediente analitice: proteina bruta 50,0%, uleiuri si grasimi brute 8,0%, fibre brute 3,0%, umiditate 7,0%.