Tropical Hrana completa sub forma de fulgi cu Vitamine

12 g
6,29 lei 524,17 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Hrana completa sub forma de fulgi, care se dovedeste deosebit de utila in acvariile cu mai multe specii. Poate fi folosit pentru hranirea zilnica a celor mai populari pesti omnivori.Este fabricat din ingrediente atent selectate de origine vegetala si animala. Datorita setului echilibrat de vitamine si oligoelemente asigura cresterea si dezvoltarea corespunzatoare a pestilor.
Un alt ingredient care merita atentie este vitamina C stabilizata, care intareste sistemul imunitar al pestilor si accelereaza vindecarea ranilor si abraziunilor.
Utilizare: 
Zilnic, in portii mici
Depozitare:
A se depozita inchis, ferit de expunere la soare si umiditate. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati la temperatura camerei. 

Ingrediente: peste si produse din peste, cereale, extracte de proteine vegetale, moluste si crustacee, produse de origine vegetala, alge, drojdie, uleiuri si grasimi, materii prime minerale pentru furaje (inclusiv zeolit 1%). Ingrediente analitice: proteina bruta 45,0%, uleiuri si grasimi brute 6,0%, fibre brute 2,5%, umiditate 6,0%.