Tropical Hrana completa pentru pesti cu vitamine, 12g

12 g
6,29 lei 524,17 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Hrana completa cu adaos de oua si cu continut ridicat de proteine pentru majoritatea pestilor din acvariu. Contine lecitina, usor de absorbit, din galbenusuri si acizi grasi nesaturati necesari pentru depunerea icrelor, pentru pestii poecilidae si pestii tineri. Accelereaza cresterea cu o digestie usoara, proteine usor de absorbit, minerale de neinlocuit, vitamine si coloranti naturali din grupul carotenoidelor (cauzeaza un colorit intens la pesti) Activeaza dezvoltarea, stimuleaza vitalitatea si intareste mecanismul de aparare al corpului. Poate fi de asemenea folosita in perioada de convalescenta, atunci când pestii au nevoie de ingrijire speciala si multa energie si in acelasi timp au nevoie de o hrana usor de digerat cu un continut stabilizat de vitamina C, care intareste rezistenta pestelui la boli.

Utilizare:
Zilnic, in portii mici

Depozitare: A se depozita inchis, ferit de expunere la soare si umiditate. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati la temperatura camerei.
 

Ingrediente: peste si produse din peste, cereale, oua si produse din oua min. 6%, extracte de proteine vegetale, moluste si crustacee (inclusiv faina integrala de creveti cel putin 0,5%), drojdie, produse de origine vegetala (inclusiv extract de ardei rosu 5.000 mg/kg), alge, uleiuri si grasimi, materii prime furajere de origine minerala ( inclusiv zeolit 1%). Ingrediente analitice: proteina bruta 43,0%, uleiuri si grasimi brute 6,5%, fibre brute 2,0%, umiditate 6,0%.