Alviana

alviana ECO Gel de dus Flower cu trandafir salbatic

250 ml
ECO
17,39 lei 69,56 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Un gel de dus cu un parfum floral minunat. Efect relaxant si de armonizare asupra pielii. Hraneste pielea cu ulei organic de trandafir salbatic, pentru a o face moale si neteda. Vegan si certificat conform NATRUE.

Instructiuni de utilizare :

Ideal pentru spalarea zilnica a corpului, adaugati o cantitate suficienta in palma si masati pielea.Clatiti bine si evitati contactul cu ochii!

Despre producator:

O companie care se ocupa de productia si distributia de produse alimentare, in special alimente ecologice si produse cosmetice naturale. Compania acopera, de asemenea, servicii de productie si distributie de alimente, in special produse alimentare organice si produse cosmetice naturale de catre terti.

Conditii de depozitare:

A se pastra la temperatura camerei, departe de razele solare.

Adresa producator:

Bonano GmbH, Carl-Benz-Straße 9, D-64653 Lorsch

0

Water, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Sea Salt, Sodium Lactate, Alcohol*, Dog Rose Hip Oil*, Roselle Flower Extract*, Dog Rose Hip Extract*, Licorice Root Extract*, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Levulinic Acid, Parfum**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, Limonene**, Citral**, Eugenol** *ingredients from certified organic agriculture **from natural essential oils