COCORICO
Cocorici Picanti
195 gÎn fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Descopera Cocoricii Picanti, special conceputi pentru cei ce iubesc mancarea cu atitudine!
Bunatati din pui savuroase și sanatoase pentru toata lumea, de la copii la seniori, produse doar din carne proaspata de pui crescut în Romania, cu 100% ingrediente și condimente naturale, fara membrana.
Cocoricii sunt fabricati în Romania, dupa o reteta unica, conform recomandarilor specialiștilor nutritioniști, la cele mai înalte standarde de calitate. Au un profil nutritiv special, cu un conţinut natural de aminoacizi esenţiali, proteine, vitamine și minerale, contribuind la întarirea sistemului imunitar.
Pot fi consumaţi la micul dejun, pranz sau cina, direct din pachet, fierti, prajiti în unt sau puși pe gratar 2 minute.
FaRa: slanina, alergeni, nitriti, gluten, amidon, monoglutamat de sodiu, arome artificiale și membrana.
A se pastra la frigider si a se consuma in maxim 24h dupa deschiderea ambalajului.
Pot fi consumati direct din pachet, fierti, sau pusi pe gratar 2 minute.
Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”Ingrediente: 85% carne de pui (include 40% piept de pui), apa, piele de pui, proteina vegetala (fasole faba), arome naturale (extract de drojdie, extract natural de ceai și de fructe), condimente în proportie variabila (piper, chilli, ghimbir, usturoi, nucșoara, boia), fibra vegetala (mazare), suc concentrat de acerola, sare. Produs fiert, afumat și fara membrana.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 830 kJ/199 kCal |
Grăsimi | 14.5 g |
inclusiv acizi grași saturați | 4.3 g |
Glucide | 1.4 g |
din care zaharuri | 0.8 g |
Proteine | 15.7 g |
Sare | 1.9 g |
Fibre | 0.1 g |