Alnatura
Alnatura ECO Biscuiti din grau spelta, de la 12 luni
125 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
O alternativa delicioasa si sanatoasa pentru o gustare dintre mese pentru consumatorii de toate varstele. Graul de spelta este stramosul graului comun si are un gust deosebit, asemanator cu cel de nuca. Biscuitii se pot pisa impreuna cu fructele sau se pot oferi celor mici, simpli.
Despre producator
Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984.
Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine.
Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor noastre. Prin urmare, judecam toate activitatile si proiectele in functie de compatibilitatea lor cu oamenii si planeta.
Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale. Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential sa punem oamenii in centrul gandurilor si actiunilor noastre, in locul intereselor pur economice.
Conditii de depozitare
A se pastra la temperatura camerei.
Adresa producatorului
Alnatura GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt
Faina integrala din grau spelta* 51%, sirop de agave* 21%, grasime de palmier*, faina integrala de ovaz* 8%, amidon de porumb*, faina de spelta* tip 1050 (7%), nuca de cocos* deshidratata, acidifiant: tartrat de potasiu (crema pura de tartru), agent de crestere: bicarbonat de sodiu, scortisoara* de Ceylon, tiamina (vitamina B1) ,lapte si unt.
*din agricultura ecologica
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1811 kJ/431 kCal |
Grăsimi | 14.1 g |
inclusiv acizi grași saturați | 6.7 g |
Glucide | 64.7 g |
din care zaharuri | 15.7 g |
Proteine | 8.1 g |
Sare | 0.3 g |
Fibre | 6.4 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |