Collines de Provence

Collines de Provence: Parfum de interior cannelle orange

100 ml
93,59 lei 0,94 lei/ml

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cu o simpla pulverizare, parfumeaza-ti interiorul cu notele festive ale parfumului de interior pentru Craciun cu scortisoara si portocale.
Rasfata-te cu o plimbare in estul Mediteranei cu aceasta nota fructata si intensa. Un parfum picant cu note de mijloc de citrice.

Create de parfumerii nostri din Grasse, notele de citrice si condimente ale parfumului de interior cu scortisoara si portocale te transpun intr-o calatorie in estul Mediteranei! Un parfum fructat si intens.

Un parfum cu note delicate: Note de varf: iris, floare de portocal Note de mijloc: scortisoara, portocala Note de baza: brad, mosc, lemn de santal

a se pastra in pozitie verticala, la loc racoros si ferit de lumina, la o temperatura cuprinsa intre 15 -25 grade Parfumul de interior va permite sa parfumati rapid si intens oriceincapere. Foarte practic, se poate folosiin orice camera a caseiin orice moment. Pulverizati o data sau de mai multe oriin functie de dimensiunea camerei si de intensitatea mirosului pe care vreti sa-l degajati .

Alcool denat, Aqua, Parfum (fragrance).