Collines de Provence

Collines de Provence: Parfum de interior mandarine confite

100 ml
93,59 lei 0,94 lei/ml

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cu o simpla pulverizare, parfumeaza-ti interiorul cu note festive cu parfumul de casa pentru Craciun cu mandarina confiata.
Combinatia de fructe gurmande, aciditatea mandarinei se amesteca cu un acord laptos, un parfum ce evoca un Craciun in Provence.

Create de parfumierii nostri din Grasse, notele fructate si gurmande ale difuzorului parfumat cu mandarine confiate te invita la un Craciun in Provence. Cu miros acidulat si de ciocolata, acest parfum iti aminteste de portocalele confiate invelite in ciocolata din copilarie.

Un parfum delicat cu note gourmande: Note de varf: bucatele de ciocolata, coaja de portocala Note de mijloc: caramel, lapte Note de baza: acord balsamic, acord gurmand

a se pastra in pozitie verticala, la loc racoros si ferit de lumina, la o temperatura cuprinsa intre 15 -25 grade Parfumul de interior va permite sa parfumati rapid si intens oriceincapere. Foarte practic, se poate folosiin orice camera a caseiin orice moment. Pulverizati o data sau de mai multe oriin functie de dimensiunea camerei si de intensitatea mirosului pe care vreti sa-l degajati .

Alcool denat, Aqua, Parfum (fragrance).