PlayShifu Orboot Lumea Dinozaurilor

1 buc
299,99 lei 299,99 lei/buc

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Jucarie educationala multipremiata, Globul interactiv Orboot Dino este bazat pe realitate augumentata (AR). Functioneaza cu iPad-uri, iPhone-uri, tablete/telefoane Android
Exploreaza: Orboot Dino de la PlayShifu va duce copilul intr-o calatorie preistorica. Scaneaza globul cu aplicatia insotitoare pentru a-l aduce la viata si a explora perioadele preistorice din Triasic, Jurasic si Cretacic si a intalni 50 de specii de dinozauri 3D cu aspect realist, avand propriile voci!
Invata: Descoperiti peste 400 de fapte incredibile despre dinozauri, prin aventuri bazate pe calatorii in timp, cu povesti distractive. O jucarie STEM perfecta pentru copiii curiosi. Ajuta la dezvoltarea gandirii stiintifice, a perseverentei si a atentiei la detalii.
Continut: glob cu diametru 25 cm, carte de activitati, stickere si un ghid detaliat. (Tableta/Smartphone nu sunt incluse.)
Dispozitive compatibile: Acest glob inteligent functioneaza cu aplicatia gratuita Orboot Dino disponibila in 9 limbi care poate fi descarcata din App Store sau Play Store (conectarea la internet este necesara doar pentru instalarea si actualizarea aplicatiei). Functioneaza cu - iPad a 5-a generatie si mai sus, iPad Air toate modelele, iPad Pro toate modelele, iPad Mini 2 si mai sus, iPhone 6 si mai sus; Tablete si smartphone-uri Android de 3 GB RAM si mai mult. Dispozitivele Amazon Fire nu sunt acceptate momentan.

ATENTIE: Aplicatia NU este disponibila in limba romana!
Varsta recomandata: 5 - 12 ani.
Alimentam mintile tinere cu jucarii tehnologice interactive si educationale creand experiente educationale de joaca pentru copiii de astazi, astfel incat acestia sa poata revolutiona lumea de maine.
Daca sunteti in cautarea unei jucarii educationale complexe pentru un mic pasionat de dinozauri, Orboot Dino este raspunsul!
Confectionat conform reglementarilor EN71&ASTM.

https://www.youtube.com/watch?v=9Xn3E2QGBsA

AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
Ambiental
Produs pentru copii.AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.