PlayShifu Note muzicale

1 buc
299,99 lei 299,99 lei/buc

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Plugo Tunes este una dintre variantele Plugo de la Playshifu, este un joc educativ STEAM care foloseste Realitate Augmentata (AR) pentru o abordare imaginativa, specifica jocului. Fiecare dintre variantele de jocuri Plugo se concentreaza pe un element STEAM usor diferit. In cazul acesta, ajuta la dezvoltarea inteligentei muzicale si a creativitatii.
Transforma-ti tableta sau smartphone-ul intr-o tabara de antrenament muzical! Cu acest kit Plugo si aplicatia Plugo gratuita, copiii vor stapani ABC-ul notelor muzicale, vor canta impreuna peste 50 de melodii, vor compune propriile melodii si vor folosi accesorii „pop” speciale pentru a adauga acompaniament. Pe ecran, personaje colorate le ghideaza invatarea si danseaza dupa melodiile pe care copii le creeaza. Conceptele muzicale de baza sunt astfel introduse prin joc.
Abilitatile invatate prin Plugo Tunes se transfera fara probleme la un pian din viata reala.
Setul include Gamepad care sustine tableta pentru a le permite copiilor sa se joace fara sa atinga ecranul, pian, 3 accesorii „pop” pentru muzica de fundal (acompaniament), stickere pentru marcarea clapelor si manual de instructiuni.
Aplicatia Plugo gratuita este disponibila pentru descarcare in Apple App Store si GooglePlay.
Dupa configurare, aplicatia ruleaza fara internet! Este necesara conectarea la internet doar pentru updatarea aplicatiei.
Dispozitive compatibile – iOS – iPad a treia generatie sau mai nou, toate modelele de iPad Pro (cu exceptia Pro 12″), toate modelele de iPad Air, iPad Mini a doua generatie sau mai nou, iPhone 6 sau mai nou | Android – tablete si smartphone-uri Samsung 2015 sau mai noi, cu mai mult de 2 GB RAM | Smartphone LG, Xiaomi, Motorola, Google, OnePlus
Desi incurajeaza jocul independent, copiii mai mici ar putea avea nevoie de ajutor de la adulti, deoarece amplasarea pieselor depinde de alinierea camerei si de locul corect. Poate fi necesara putina indrumare pentru a evita orice frustrari.
Varsta recomandata: 5-10 ani.
Alimentam mintile tinere cu jucarii tehnologice interactive si educationale creand experiente educationale de joaca pentru copiii de astazi, astfel incat acestia sa poata revolutiona lumea de maine.
Confectionat conform reglementarilor EN71&ASTM.

https://www.youtube.com/watch?v=m-RIcPU-CwQ
Ambiental
Produs pentru copii. AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.