COCORICO

CocoBaked Pulpa superioara dezosata

cca 200 g

MEDIA DE 19 ZILE DE PROSPEȚIME

cca

 13,26 lei 64,99 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

CocoBaked Pulpa superioara dezosataIncearca noile CocoBaked din pulpa superioara dezosata gata coapta, delicioasa!

Un produs 100% românesc, din pui proaspat Cocorico, hranit și crescut natural, pentru un aport ridicat de proteine, minerale și vitamine. Produse sanatoase și delicioase, marinate doar cu condimente naturale și-apoi coapte, dupa o rețeta unica, la cele mai Inalte standarde de calitate.
Pot fi consumate ca atare, direct din pachet sau Incalzite In cuptorul cu microunde, In tigaie ori câteva minute pe gratar. Merg bine In orice moment al zilei, ca aperitiv, In salate, sandwich-uri sau alaturi de alte preparate, acasa sau la birou.

FaRa: nitriți, aditivi, conservanți, monoglutamat de sodiu, arome artificiale, gluten. Poate fi consumat ca atare, incalzit in cuptorul cu microunde, in tigaie, sau pus cateva minute pe gratar.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 19 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 6 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Ingrediente: carne de pui (origine RO), apa, sare, amestec de condimente si extract de condimente in proportie variabila, zahar de trestie, sirop de glucoza, ulei vegetal de rapita.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică936 kJ/224 kCal
Grăsimi13.3 g
inclusiv acizi grași saturați3.4 g
Glucide3.24 g
din care zaharuri0.6 g
Proteine22.9 g
Sare1.79 g
Fibre0.5 g