Extinctor: Spray pentru stingerea incendiilor

1 l
50,49 lei 50,49 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Sprayul de stingere a incendiilor se utilizează în incendii incipiente, de mici dimensiuni, la focare de tip A (solide combustibile) şi tip B (lichide combustibile), respectiv în incendii auto (provocate de instalaţia electrică, carburant), în gospodărie şi camping (datorate aprinderii produselor textile, hârtiilor, lemnelor, uleiurilor, solvenţilor, jăratecului, s.a.).
temperatura ambientala 2-24 grade

Sprayul de stingere a incendiilor este un recipient sub presiune de tip aerosol, de unică folosinţă, care generează la punerea în funcţiune o spumă extrem de fină, stabilă şi persistentă, care acoperă repede focarul, împiedicând contactul acestuia cu oxigenul atmosferic ce întreţine arderea.

Lichidul rezultat în urma spargerii spumei răceşte suprafeţele, împiedicând reaprinderea acestora. Agentul propulsor utilizat este azotul.

Sprayul de stingere a incendiilor se utilizează în incendii incipiente, de mici dimensiuni, la focare de tip A (solide combustibile) şi tip B (lichide combustibile), respectiv în incendii auto (provocate de instalaţia electrică, carburant), în gospodărie şi camping (datorate aprinderii produselor textile, hârtiilor, lemnelor, uleiurilor, solvenţilor, jăratecului, s.a.).