Ecover

Ecover, Detergent lichid Universal ECO pe baza de plante, 20 spalari, Iasomie

1 l
41,29 lei 41,29 lei/l

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: Belgia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergentul pentru rufe colorate cu parfum de iasomie va pastra culorile rufelor tale stralucitoare si saturate pentru o lunga perioada de timp.
Produsele si materiile prime Ecover nu sunt testate pe animale. Acestea au la baza o compozitie naturala si minerala. Ecover nu contine materii prime sau substante din petrol. Este rapid si complet biodegradabil, ideal chiar si pentru pielea sensibila. Este produs ecologic - este bland cu sanatatea dumneavoastra si a naturii.

Ingrediente active pe baza de plante. Contine : Alcooli C12-18 etoxilati, Saruri de sodiu ale acidului sulfuric mono-C12-14 alchil esteri, Etanol, Oleat de Potasiu. Ambiental Potrivit pentru articole albe si colorate. Nu lasati produsul sa se usuce pe rufe. Verificati intotdeuna instructiunile de spalare ale imbracamintei. Potrivit pentru 30 - 60 Grade. Materiale ignifuge : Nu se inmoaie si nu se spala niciodata la peste 50 Grade.

Ingrediente active pe baza de plante. Contine : Alcooli C12-18 etoxilati, Saruri de sodiu ale acidului sulfuric mono-C12-14 alchil esteri, Etanol, Oleat de Potasiu.