Ecover

Ecover, Detergent lichid delicat ECO pe baza de plante, 16 spalari

0,75 l
35,69 lei 47,59 lei/l

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: Belgia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergentul pentru haine delicate este potrivit pentru îngrijirea lanii, matasii si a altor tesaturi delicate. Hainele tale preferate vor fi bine îngrijite.
Produsele si materiile prime Ecover nu sunt testate pe animale. Acestea au la baza o compozitie naturala si minerala. Ecover nu contine materii prime sau substante din petrol. Este rapid si complet biodegradabil, ideal chiar si pentru pielea sensibila. Este produs ecologic - este bland cu sanatatea dumneavoastra si a naturii.

Ingrediente active pe baza de plante. Contine : Alcooli C12-18 etoxilati, Saruri de sodiu ale acidului sulfuric mono-C12-14 alchil esteri, Etanol, Oleat de Potasiu, Alchilpoliglicosid C10-16. Ambiental Potrivit pentru toate materialele textile delicate, inclusiv lana si matase. Nu lasati produsul sa se usuce pe rufe. Verificati intotdeuna instructiunile de spalare ale imbracamintei. Potrivit pentru spalari la temperaturi scazute 30 - 40 Grade. Materiale ignifuge : Nu se inmoaie si nu se spala niciodata la peste 50 Grade.

Ingrediente active pe baza de plante. Contine : Alcooli C12-18 etoxilati, Saruri de sodiu ale acidului sulfuric mono-C12-14 alchil esteri, Etanol, Oleat de Potasiu, Alchilpoliglicosid C10-16.