Ecover

Ecover, Detergent de vase ECO pe baza de plante, Rodie si Smochine

450 ml
16,89 lei 37,53 lei/l

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: Belgia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergentul de vase cu parfum de rodie si smochine este fabricat din ingrediente vegetale si iti va lasa vasele curate igienic. Este potrivit si pentru vegani, iar sticla sa este fabricata 100% din plastic reciclat.
Produsele si materiile prime Ecover nu sunt testate pe animale. Acestea au la baza o compozitie naturala si minerala. Ecover nu contine materii prime sau substante din petrol. Este rapid si complet biodegradabil, ideal chiar si pentru pielea sensibila. Este produs ecologic - este bland cu sanatatea dumneavoastra si a naturii. Ingrediente active pe baza de plante. Contine : Mai mic decat 5% Agenti tensioactivi amofeterici, 5-15% Agenti tensioactivi anionici, Parfum, Limonene, Linalool. Ambiental O doza de 3ml la 5L apa este suficienta pentru o chiveta plina cu vase murdare. Nu este potrivit pentru utilizare pe piatra naturala (marmura), in caz de varsare, clatiti bine.

Ingrediente active pe baza de plante. Contine : Mai mic decat 5% Agenti tensioactivi amofeterici, 5-15% Agenti tensioactivi anionici, Parfum, Limonene, Linalool.