Moving Mountains

Moving Mountains Fish fingers (congelat)

180 g
16,29 lei 90,50 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Olanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Moving Mountains Fish fingers, preparat vegetal pe baza de proteina vegetala pe baza de soia, sub forma de fish fingers, congelat rapid.
Nu conine GMO.

Recomandare de preparare

Gatiti produsul direct congelat. Asigurati-va ca produsul este bine gatit inainte de a il manca.
Tigaie/plita:
Adaugati ulei  intr-o tigaie. Gatiti produsul timp de 5 minute la temperatura medie, intorcand produsul continuu pana se rumeneste uniform pe ambele parti. A nu se recongela. A se consuma produsul doar gatit, dupa preparare termica.
Cuptor:
Preincalziti cuptorul la 200°C.Coaceti produsul timp de 15 minute pana ce acesta se rumeneste.

Despre producator

Moving Mountains, o companie britanica de top in domeniul tehnologiei alimentare, este si una dintre cele mai inovatoare in domeniul alimentar “plant- based” din lume. Nu exista niciun alt brand britanic care sa poata concura cu Moving Mountains atunci cand facem referire la calitatea nutritionala a produselor, cat si la asemanarea de gust intre produsele vegetariene si cele pe baza de carne.
Misiunea lor este de a promova beneficiile unei diete vegetariene, iar scopul este acela de a  “muta muntii” din loc pentru a aduce o schimbare benefica in lume, incercand astfel sa invete consumatorul cele mai importante schimbari pe care trebuie sa le faca pentru a ne proteja planeta:


Muntele 1: Imbunatatirea sanatatii umane;
Muntele 2: Reducerea agriculturii intensive in fabrici;
Muntele 3: Imbunatatirea sustenabilitatii alimentare.

Moving Mountains a fost fondat oficial in 2016 de Simeon Van der Molen, cu scopul de a aduce schimbari pozitive, reale si de lunga durata, prin dezvoltarea carnii pe baza de plante, care nu este doar delicioasa, dar este facuta cu compasiune pentru planeta.
Incepand cu Moving Mountains Burger, Simeon si-a petrecut urmatorii doi ani alaturi de o echipa dedicata de oameni de stiinta si bucatari, testand sute de retete pentru a crea produsul perfect. Fara a se opri aici, Moving Mountains a dezvoltat alte sapte retete delicioase ca si alternative vegetariene pentru produsele pe baza de carne. Moving Mountains va continua sa inoveze in acest spatiu si sa creeze mai multe produse pe baza de plante care sa necesite mai putin teren de cultivare, mai putina apa si care sa produca mai putine emisii cu efect de sera fata de fermele de animale de carne.
Impreuna putem schimba lumea, impreuna putem muta munti.”  Simeon Van der Molen
 

Conditii de depozitare

A se depozita la -18C. 
A nu se recongela dupa decongelare. A se consuma in maximum 2 zile de la decongelare. 

Apa, faina de GRAU, proteina vegetala (11.8% proteina concentarta din soia), ulei vegetal (floarea soarelui, rapita), amidon (porumb, grau, cartofi, orez), agenți de îngroșare (metilceluloza, celuloza), arome naturale, sare, maltodextrina, extract de condimente, condimente.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică973 kJ/233 kCal
Grăsimi11.9 g
inclusiv acizi grași saturați1.3 g
Glucide19.6 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine9.8 g
Sare0.9 g
Fibre3.9 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Soia
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.