
Baneasa
Baneasa Pesmet Panko
180 gLivrare în 2 ore
Rezumat AI
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Cu pesmetul japonez panko se obțin rezulte spectaculoase atat cand este folosit la acoperirea preparatelor din carne cat și a legumelor. Are o textura mai crocanta și mai aerata decat toate tipurile de pesmet existente în bucataria occidentala și nu absoarbe grasime la prajire, rezultand o crusta mai crocanta și mai ușoara. Fulgii de panko sunt ideali pentru pregatit cruste crocante, pentru a gratina sosul bechmel de pe caneloni sau lasagna, dar și pentru alte tipuri de paste, amestecat cu branza și unt, confera o suprafața crocanta și gustoasa. Deoarece suntem mereu atenţi la tendinţele de consum şi la nevoile clienţilor noştri, gama noastra de pesmet cuprinde si Pesmetul crocant Panko Baneasa.
produs obtinut prin uscarea si macinarea painii albe obtinute din faina de grau alba, drojdie de panificatie, dextroza, sare iodata, apa, agent de tratare a fainii. E300 (acid ascorbic); ALERGENI: grau
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1613 kJ/380 kCal |
Grăsimi | 1.4 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.2 g |
Glucide | 77.3 g |
din care zaharuri | 2.5 g |
Proteine | 12.3 g |
Sare | 0.4 g |
Fibre | 4.5 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |