Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Bardul din Mircesti

Crama Mircesti Bardul din Mircesti fume blanc Vin alb sec Sauvignon Blanc

0,75 l
Epuizat. Disponibil : Jo
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Parte din colectia Bardul din Mircesti a Cramei Mircesti, Fume Blanc aduce cu el expresivitatea deplina a soiului Sauvignon Blanc, prin struguri culesi din podgorii aflate in inima Moldovei, la o altitudine de 320m, pe pante indreptate S-E si inclinatie de 6 grade, dar si printr-o vinificare menita sa evidentieze tot ce-i mai bun in soi. Maturarea se face ”sur lie” timp de 5 luni, in butoaie de salcam, iar la final, Bardul din Mircesti Fume Blanc se dovedeste a fi o pura desfatare pentru simturile pasionatilor de vinuri albe seci, dar si ale colectionarilor. Colectia Bardul din Mircesti porneste tocmai de la filozofia crearii unor vinuri de inalta profunzime, cu bun potential de invechire la sticla, adresate celor care stiu sa aprecieze valoarea unui vin bun. Un astfel de vin este cu siguranta si Bardul din Mircesti Fume Blanc, ideal de savurat la o temperatura de 8-10 grade Celsius in asocieri culinare cu aperitive, peste, fructe de mare sau branzeturi.

Miros: Note irezistibile de iasomie si fagure de miere, rotunjite cu accente fructate de pepene galben.

Gust: Corpolent, intens fructat, mai putin concentrat pe citricele specifice ale unui Sauvignon Blanc si mai mult inclinat spre nuante ierboase.

Culoare: Galben verzui.

Recomandare de servire

Ideal de savurat la o temperatura de 8-10 grade Celsius in asocieri culinare cu aperitive, peste, fructe de mare sau branzeturi.

Conditii de depozitare

Temperaturi cuprinse intre 5°si 20°