Chateau Cojusna

Chateau Cojusna Vin rosu Migdal Piatra Rosie

0,75 l
18+
63,99 lei 85,32 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Moldova,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Maturat 12 luni in butoaie de stejar frantuzesc, un vin rosu sec in editie limitata, te cucereste din prima. Vinul cu a lui culoare vivante de un rosu rubiniu asemenea unei rodii coapte, cu arome elegante si complexe de ciocolata amara combinate armonios cu accente picante de piper negru macinat, cirese, fructe de padure. Gustul putin condimentat plin de fructe negre confiate, post gustul moale si rotund catifelat care ramane o perioada lunga dupa degustare. Asociere perfecte cu preparate din vanat,carne rosie si branzeturi maturate.

Instructiuni de folosinta

Temperatura de consum: +16°C...+18°C

Despre producator

CHATEAU COJUSNA este unul dintre cei mai mari producatori si exportatori de vinuri si divinuri din Republica Moldova.

Infiintat in anul 1995, holdingul include in sine inca doua companii fiice S.A.”MIGDAL-P orientata spre producerea vinurilor linistite si S.R.L. ”VOITIS DISTILLERY”, activitatea de baza fiind axata pe producerea si exportarea distilatoarelor de vinuri, divinurilor si a altor bauturi tari.

Productia consta din mai multe complexe viticole de o eficienta inalta, situate in partea centrala a Moldovei, in localitatea Cojusna, in cinstea careia este si numita compania. In prezent, compania are in proprietate mai mult de 240 ha de vie, de soiuri europene si moldovenesti. Infrastructura de productie asigura controlul asupra tuturor etapelor de producere a vinului, iar profesionalismul si dedicatia specialistilor este o garantie puternica a calitătii exceptionale.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Mecanizatorilor Nr. 1, Cojusna
3715, Republica Moldova

0