Chateau Cojusna

Chateau Cojusna Vin alb Migdal Piatra Alba

0,75 l
18+
63,99 lei 85,32 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Moldova,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Piatra Alba este un asamblaj dintr-o varietate de soiuri din struguri Feteasca Alba, Sauvignon Blanc si Muscat recoltati si selectati manual, maturate timp de 3 luni in butoaie de stejar frantuzesc. Un vin briliant, foarte bine structurat, de o culoare galben-pai, stralucitoare. Dincolo de aceasta culoare superba, aromele sale poarta semnatura caracteristica acestor soiuri: fan, citrice, caisa coapta, flori salbatice. Gustul plin si fructat este bine echilibrat de accentele ample dar delicate de stejar, catifelat si savuros, lasand sa exprime cele de mai sus, completate insa de o nota minerala care-i sporeste distinctia. Aciditate moderata completata de un post gust prelung. Acest vin te face sa calatoresti, gustul si aromele sale fiind adevarate introduceri in povesti licoroase. Se recomanda sa fie servit cu branzeturi, fructe de mare, preparate din carne alba sau deserturi usoare.

Instructiuni de folosinta

Temperatura de consum: +10°C...+12°C

Despre producator

CHATEAU COJUSNA este unul dintre cei mai mari producatori si exportatori de vinuri si divinuri din Republica Moldova.

Infiintat in anul 1995, holdingul include in sine inca doua companii fiice S.A.”MIGDAL-P orientata spre producerea vinurilor linistite si S.R.L. ”VOITIS DISTILLERY”, activitatea de baza fiind axata pe producerea si exportarea distilatoarelor de vinuri, divinurilor si a altor bauturi tari.

Productia consta din mai multe complexe viticole de o eficienta inalta, situate in partea centrala a Moldovei, in localitatea Cojusna, in cinstea careia este si numita compania. In prezent, compania are in proprietate mai mult de 240 ha de vie, de soiuri europene si moldovenesti. Infrastructura de productie asigura controlul asupra tuturor etapelor de producere a vinului, iar profesionalismul si dedicatia specialistilor este o garantie puternica a calitătii exceptionale.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Mecanizatorilor Nr. 1, Cojusna
3715, Republica Moldova

0