
Aivia
Aivia Preparat vegan intens afumat
300 gLivrare în 2 ore
Rezumat AI
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Un produs cu ingrediente exclusiv vegane, de cea mai buna calitate. Cand ai pofta de ceva deosebit pentru o gustare sau un mic dejun aparte, apeleaza la acest sortiment de exceptie si nu vei regreta. Gustul intens afumat este desavarsit de combinatia de condimente din acest produs special: boia dulce si usturoi. Este afumat in mod traditional timp de 3 zile in camera speciala de afumare, cu aschii de lemn de fag BIO. Produsul conţine GLUTEN
Despre producator
Povestea brandului Aivia a inceput in anul 2012 in Romania, intr-o familie care a avut dorinta de crea si de a oferi pietei autohtone produse alimentare vegane, sanatoase si de cea mai buna calitate.
Aivia sunt alimente vegane recomandate atat persoanelor care doresc o nutritie sanatoasa si bogata in proteine, cat si celor care urmeaza o dieta vegana sau vegetariana.
Alimentele vegane Aivia intrunesc calitatile alimentelor functionale:
- au principii nutritive de baza;
- contin substante active cu efecte benefice asupra mentinerii si recuperarii sanatatii.
Conditii de depozitare/consum
Refrigerare in loc uscat, intre 2 si 8 grade C.
A se consuma de preferinta in 1 - 2 zile de la deschidere.
Produsul se consuma ca atare, nu necesita fierbere, prajire sau alte tratamente termice. Optional se poate fi folosit ca ingredient in alte retete culinare. Membrana si clipsurile sunt necomestibile.
GRÂU boabe, SOIA boabe, ORZ decojit, fulgi de OVĂZ, ulei vegetal de floarea soarelui, boia dulce, sare, usturoi, semințe de chimen, chimen măcinat, usturoi granulat.
Valori nutriționale per 100 g
| Valoare energetică | 631 kJ/151 kCal |
| Grăsimi | 7.15 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 1.32 g |
| Glucide | 12.48 g |
| din care zaharuri | 1.52 g |
| Proteine | 9.6 g |
| Sare | 2.03 g |
| Fibre | g |
Alergeni
| Cereale care contin gluten |
| Soia |