

Ana Pan
Ana Pan Cozonac Zburator insiropat
1 kgLivrare în 2 ore
Rezumat AI
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Cozonac Zburator cu nuca, din aluat cu maia impletit cu nuca, insiropat cu miere si lamaie. Cozonacul cel mai dorit de Sarbatori!

Despre producator
Ana Pan s-a nascut in 1990 dintr-o pasiune nebuna pentru tot ce este bun, dulce si din Ardeal. Compania a ramas la fel de pasionata dupa produsele naturale, proaspete, create zilnic de maestrii cofetari, patiseri si brutari, din ingrediente atent selectionate dupa retete traditionale.
Conditii de depozitare
Temperatura cuprinsa intre 2 si 8°C
Conditii de depozitare
Temperatura mediului ambiental
39% aluat {79% aluat de cozonac [faina alba de GRAU, apa, zahar, OU, ulei de floarea-soarelui, maia (faina alba de GRAU 650, maia naturala deshidratata din GRAU, coaja de portocala confiata și uscata, dextroza, aroma, antioxidant: acid ascorbic, enzime), drojdie de panificație, LAPTE praf integral, coaja pasta de lamAie (glucoza – sirop de fructoza, coaja de lamAie, zahar, aroma naturala, regulator de aciditate: acid citric, conservant: DIOXID DE SULF), GLUTEN, sare, aroma de panettone, vanilina], 20% aluat foietaj [faina alba de GRAU, margarina (uleiuri vegetale rafinate: palmier, floarea soarelui, apa, emulsifiant: lecitina de floarea-soarelui , mono- și digliceride ale acizilor grași, sare iodata 0,28%, acidifiant: acid citric, conservant 0,05%: acid sorbic, sorbat de potasiu, antioxidant: extract bogat în tocoferol, palmitat de L-ascorbil, aroma, colorant: caroteni), ameliorator (GLUTEN din GRAU, emulsifiant: esteri ai acizilor mono și diacetiltartric cu mono- și digliceridele acizilor grași, faina de malț de GRAU, ulei de rapița, agent de tartare a fainii: acid ascorbic, enzime), oțet, sare, apa], faina alba de GRAU}, 35% umplutura de cozonac (NUCa, ALBUS de OU, zahar, rom (alcool distilat din trestie de zahar), zahar vanilat, coaja pasta de lamAie*, cacao), 25% sirop [apa, zahar, miere, glucoza, rom, pasta din coaja de lamiae(*glucoza – sirop de fructoza, coaja de lamAie, zahar, aroma naturala, regulator de aciditate: acid citric, conservant: DIOXID DE SULF)], faina alba de GRAU.
Valori nutriționale per 100 g
| Valoare energetică | 1584 kJ/379 kCal |
| Grăsimi | 19.59 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 3.26 g |
| Glucide | 42.63 g |
| din care zaharuri | 27.15 g |
| Proteine | 7.11 g |
| Sare | 0.28 g |
| Fibre | 1.74 g |
Alergeni
| Cereale care contin gluten |
| Oua |
| Soia |
| Lapte |
| Fructe cu coaja |
| Dioxid de sulf si sulfiti |
| Poate conține urme de: |
| Arahide |
| Seminte de susan |