Gocce di Sale

Gocce di Sale Sare de mare lichida pic de sare

200 ml
17,79 lei 88,95 lei/l

Livrare în 2 ore

Categorie:
Țara: Italia,
Știai că?
Declarăm sfârșitul risipei alimentare!

Cumpără alimente cu termen de valabilitate scurt la prețuri semnificativ mai mici și ajută-ne astfel să reducem risipa.

Picaturi de sare. Neobisnuita, desi inovatoare, forma sa lichida va permite sa pastrati tot gustul si oligoelementele pretioase ale sarii de mare naturale, cu 75% mai putin sodiu.

Chiar si o substanta inofensiva, cum ar fi sarea de masa, daca este consumata in cantitati excesive, poate provoca boli cardiovasculare. Prea des, in gatitul nostru zilnic, folosim exces de sare si condimente si asta, pe termen lung, poate provoca o stare de hipertensiune arteriala.

Thematica srl, o companie italiana activa in domeniul inovatiei a produs Gocce di Sale, prima sare lichida saraca in sodiu si iodata care ajuta la prevenirea hipertensiunii arteriale si a altor tulburari legate de consumul excesiv de sodiu, dar fara sa te oblige sa renunti la gust.

Gocce di Sale este rezultatul unei cercetari stiintifice aprofundate care a permis, gratie unui brevet exclusiv, sa se extraga sarea direct din mare, la sute de metri adancime, si apoi sa o ambaleze in stare lichida, fara pasi intermediari sau adaosuri de aditivi care ii compromit puritatea si naturaletea.

Astfel a luat nastere prima sare de mare lichida, care contine cu 75% mai putin sodiu decat sarea obisnuita si in care prezenta minima a clorurii de potasiu evita alterarea aromei tipice a sarurilor modificate.

Datorita ambalajului sau practic cu dozator de picurare, care garanteaza o dozare perfecta si o mare uniformitate în sarare, Gocce di Sale simplifica viata in bucatarie si se propune ca o alternativa valabila la sarea obisnuita.

Mod de utilizare

Pentru paste - Sarea creste punctul de fierbere al apei si reduce timpul de gatire. Sarea in picaturi trebuie adaugata numai dupa fierbere. Este indicat sa folositi produsul odata ce pastele au fost scurse sau sa sarati sosul cu care vor fi asezonate.

Pentru aluaturi - Adaugarea de Pic de Sare in aluaturi de prajituri sau in aluatul pentru clatite permite o distributie omogena a produsului si o mare versatilitate si calitate in preparare.

Pentru paine - Sarea echilibreaza actiunea drojdiei si, prin urmare, este un element fundamental in prepararea painii. Pic de Sare simplifica prepararea, deoarece se amalgameaza imediat datorita formei sale lichide.

Pentru legume - Folosirea Pic de Sare atunci cand gatiti legume la abur sau fierte, ajuta la sporirea aromei naturale si la prevenirea dispersiei sarurilor minerale continute in acestea.

Pentru salata -  Pentru a imbraca salata se adauga de obicei un praf de sare si exista riscul ca aceasta din urma sa nu fie distribuita uniform. Cu Pic de Sare nu vom mai avea aceasta problema.

Producator

Thematica srl

SOLUTIE SALINA IN APA PURIFICATA CU CONTINUT REDUS DE SODIU SI ADAOS DE IOD

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică0 kJ/0 kCal
Grăsimi0 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide0 g
din care zaharuri0 g
Proteine0 g
Sare24.5 g
Fibre0 g