Sutcha

Sutcha Ribeye steak (antricot) Argentina

cca 310 g

MEDIA DE 6 ZILE DE PROSPEȚIME

cca

 77,47 lei 249,90 lei/kg

Livrare în 2 ore

500+ favoritele clientului

Țara: Argentina,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Carnea de vita argentiniana si-a castigat reputatia de a fi una dintre cele mai bune din lume. Este cunoscut pentru faptul ca este incomparabil de delicat si bogat aromat, chiar daca este rareori condimentat cu altceva decat sare. Ce face carnea de vita argentiniana sa aiba un gust atat de bun? Raspunsul consta in durata de viata a carnii de vita, de la inceput pana la sfarsit.

Cand spaniolii au adus pentru prima data vite in Argentina in secolul 16th, Las Pampas trebuie sa fi aratat ca un paradis pentru ei. Preeria este aparent nesfarsita si in mare parte plata, cu un climat umed si temperat perfect pentru cresterea unui numar mare de bovine.

Multe rase de bovine (de exemplu Angus sau Hereford) introduse in Argentina au prosperat in pampas, pasind fericit si adesea, carne de vita mai aromata si mai nutritiva.

Animalele au fost hranite pana la 100 de zile cu surplusul de energie din hrana furnizata prin cereale pentru a obține o penetrare optima a grasimilor intramusculare numite marmorare. Acest proces de hranire duce la o stoarcere foarte mare de carne ceruta de iubitorii de carne de vita.

Bucurati-va de fripturi de vita pe care expertii nostri au selectat pentru dvs. din Argentina. Macelarii nostri profesionisti taie manual si impacheteaza profesional, astfel incat sa va puteti bucura de carne proaspata racita pe care o vom livra direct la usa dumneavoastra.

Produs ambalat in vid.

Recomandare de consum

Se consuma doar dupa preparare termica.

Va recomandam sa scoateti fripturile din frigider si sa le despachetati cu cel putin o ora inainte de preparare. Acest lucru aduce carnea la temperatura camerei, ceea ce asigura ca fibrele musculare nu se contracta prea mult in timpul prepararii in tigaie sau pe gratar, iar lichidul este mai bine pastrat in carne.De asemenea, este important sa lasati carnea sa se odihneasca cateva minute dupa preparare, ca lichidul sa poata fi distribuit bine in carne din nou si sucul de carne sa nu scape si friptura sa ramana suculenta.

Conditii de depozitare:

A se pastra refrigerat la 0-4°C.

Despre producator

Sutcha este o marca de carne de vita argentiniana care este cunoscuta pentru calitatea si aroma sa inalta. Friptura Sutcha Striploin, in special, este o bucata de carne de vita din coapsa scurta a vacii, care este o parte frageda si aromata a animalului. Carnea de vita argentiniana este renumita pentru ca este hranita cu iarba, ceea ce ii confera un gust si o textura distinctive. Taiatul de muschiu este cunoscut si pentru marmorare, care sporeste aroma si suculenta carnii. În general, friptura Sutcha Striploin Argentina este cunoscuta pentru fragezimea sa, aroma bogata si carnea de inalta calitate.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 6 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 1 zi.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

carne de vita