BIC

BIC Hybrid Flex3 Rezerve pentru aparat de ras pentru barbati cu 3 lame

4 buc
25,99 lei 6,50 lei/buc

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Alege din peste 400 de produse pe bază de plante

Răsfață-te cu cea mai largă gamă de produse pe bază de plante. Plantele fac legea!

Cu rezervele BIC Hybrid 3 Flex pentru barbati, in ambalaj reciclabil si care permite reducerea impactului pe care BIC il are asupra mediului, nu veti mai ramane fara lame.

Acest set conţine 4 rezerve usor de inlocuit cu un simplu clic pe un buton. Fiecare rezerva dispune de 3 lame mobile nano-tech din titan care urmeaza perfect orice contur al fetei. indeparteaza rapid toate firele de par, oferind un barbierit precis si extra fin. De asemenea, rezervele cu lama tripla se clatesc usor.

Obtineti un aspect si mai neted datorita benzii lubrifiante, imbogatite cu Aloe Vera si vitamina E. Calitatea pe care va puteti baza: fiecare lama este produsa in Europa in fabricile BIC de ultima generatie, unde fiecare aparat de ras este supus unor inspectari vizuale fara compromisuri si la peste 25 de controale de calitate. Cu o experienta de peste 40 de ani in proiectarea de aparate de ras pentru barbati, BIC este o marca in care barbatii pot avea incredere.

Despre producator:
Din 1975, BIC isi fabrica toate aparatele de ras in propriile fabrici de productie, pentru a asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, in fiecare etapa a procesului de fabricare. Cu peste 40 de ani de experienta in designul si fabricarea unei game complete de aparate de ras pentru barbati, BIC este marca in care barbatii pot avea incredere.

Instructiuni de utilizare:
A nu se utiliza pe pielea iritata

Instructiuni de depozitare:
Fara conditii speciale de depozitare

Adresa producator:
Voluntari
Sos. BUCURESTI NORD, Nr. 15-23
CLADIREA HENLEY, CAMERA B, Etaj 2
Judet Ilfov