Dove

Dove Men+Care Spray Invisible Dry

200 ml
27,79 lei 138,95 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Regatul Unit,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Dove Men+Care Spray Invisible Dry Dove Invisible Dry iti ofera libertatea de a purta cele mai colorate siindraznete tinute, fiind primul antiperspirant dovedit ca nu lasa urme albe pe 100 de culori.
Antiperspirantul stick Dove Invisible Dry contine formula cu ¼ crema hidratanta si vitamina E, pentru oingrijire delicata a pielii subratului si o actiune intensa siindelungata de prevenire a transpiratiei. Alege antiperspirantul stick Dove Invisible Dry pentru o piele fina si catifelata a subratului si un parfum placut si discret, fara grija urmelor albe. Ambientala Agita tubul pentru a activa ingredientele. Tine spray-ul vertical la o distanta de 20 de cm de piele si pulverizeaza de doua-trei ori la fiecare subrat, nu mai mult de 1-2 secunde

Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, BHT, Octyldodecanol, Dimethiconol, Propylene Carbonate, PEG-4, Maris Sal, Talc, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.