BIC

BIC Click 3 Soleil Sensitive Aparate de ras pentru femei, cu 3 lame si banda hidratanta cu Aloe vera - Pachet 1 maner si 2 rezerve

1 buc
12,99 lei 12,99 lei/buc

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Aparatul de ras pentru femei BIC Click 3 Soleil Sensitive este realizat 30% din plastic reciclat, ajutand BIC sa reduca consumul de plastic. In acest pachet sunt incluse si doua rezerve cu lama tripla, toate livrate intr-un ambalaj reciclabil.

Conceput pentru femeile care au nevoie de valoare adaugata si performanta, acest aparat de ras all-in-one dispune de tehnologia cu trei lame pentru un epilat mai matasos si mai fin*. Faceti pur si simplu clic pe o rezervã nouã pentru una dintre cele mai eficiente experiente de epilat. Capul pivotant urmareste perfect fiecare curba si fiecare contur al corpului, iar protectia din cauciuc intinde usor pielea cu scopul de a pregati parul pentru lame. Toate acestea ofera rezultate impecabile oriunde alegeţi sã vã epilaţi.

Banda sa lubrifianta este imbogatita cu Aloe pentru o alunecare care hidrateaza si ingrijeste pielea. BIC Click 3 Soleil Sensitive dispune de asemenea de un maner curbat, conceput pentru femei. Manevrare controlata, chiar si atunci cand este ud. Va veti bucura si de gama completa de aparate de ras pentru femei de la BIC, disponibile intr-o varietate de modele de inalta performanta, cu caracteristici care raspund ingenios nevoilor dvs. de epilare. Cu o experienta de peste 40 de ani in dezvoltare, productie, si testare individuala a tuturor aparatelor sale de ras, BIC ofera calitate fara compromisuri si valoare fiabila. 

 *in comparatie cu Twin Lady