Varta

Varta Baterie Litiu 2016

2 buc
10,99 lei 5,50 lei/buc

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Produs premium pentru o gama larga de dispozitive electronice mici. Ofera sursa de putere fiabila cu performanta la nivel inalt garantata.

Despre producator:

Nucleul marcii VARTA „Empowering Independence” a modelat VARTA inca de la inceputul istoriei de 130 de ani a companiei, care a dus deja bateriile noastre in cele mai interesante misiuni din istoria omenirii. Fie ca a fost prima aterizare pe Luna sau expeditii inovatoare la Polul Nord - oamenii s-au bazat pe energia VARTA atunci cand era nevoie de fiabilitate si putere.

Pentru a continua sa avem succes in viitor si ca companie centrata pe client, o abordare axata pe brand este factorul decisiv pentru a asigura succesul corporativ durabil. Cu viziunea si misiunea noastra corporativa si cu declaratia noastra de misiune a marcii, am dat muncii noastre zilnice o directie comuna. Prin observarea si aderarea la acestea in mod constant in conformitate cu un management strict al marcii, suntem capabili sa extindem in mod constant prezenta, perceptia si valoarea marcii VARTA.

Instructiuni de depozitare:
emperatura de depozitare intre +5 si +28 de grade, mediu uscat.

Adresa producator:
Oras Otopeni, Str. HORIA, CLOSCA si CRISAN, Nr. 61-63, Pavilion 2, cam. 9, Etaj 1, Judet Ilfov