Perfect Fit

Perfect Fit Anti-Hairball hrana uscata cu pui pentru pisici adulte 1.4 kg

1,4 kg
48,79 lei 34,85 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

PERFECT FIT(TM) sprijina sanatatea intregului organism. Dezvoltat impreuna cu medicii veterinari si nutritionistii din cadrul Waltham Petcare Science Institute, PERFECT FIT(TM) ofera o nutritie experta care are o formula unica Total 5, care combina 5 beneficii ce abordeaza unele dintre cele mai frecvente nevoi de sanatate ale animalelor de companie. Retetele noastre sunt, de asemenea, realizate cu adaos de prebiotice pentru a ajuta la sustinerea microbiomului intestinal. 1. Hrana noastra uscata Anti Hariball 1+ contine fibre naturale pentru a evita formarea ghemotoacelor de par si pentru a ajuta parul sa treaca prin tractul digestiv. Este facuta cu ingrediente de inalta calitate care satisface nevoile nutritionale ale pisicii tale si este suplimentata cu Biotina pentru a ajuta la sustinerea unei blanuri frumoase pentru iubitele noastre pisici. 2. Sustine sanatatea intregului organism. Creata cu ingrediente de inalta calitate. 3. Formula PERFECT FIT Total 5 contine 5 beneficii si ofera animalului tau de companie protectie completa: - Digestie sanatoasa - Sistem natural de protectie - Sanatatea tractului urinar - O gestionare optima a greutatii si a conditiei fizice - Piele si blana sanatoase 4. Piele si blana sanatoase: Contine zinc pentru a contribui la o piele si o blana sanatoase. Sistem natural de protectie: Suplimentat cu taurina, vitamina E si vitamina C, cunoscute pentru ca ajuta la sustinerea apararii naturale. Digestie sanatoasa: Creat cu proteine de inalta calitate si drojdie, o sursa naturala de prebiotice, pentru a sustine o digestie sanatoasa. Sanatatea tractului urinar: Formulat cu minerale echilibrate pentru a sustine sanatatea tractului urinar inferior. O gestionare optima a greutatii si a conditiei fizice: Cu o cantitate adaptata de proteine si niveluri de energie pentru a ajuta la sustinerea gestionarii optime a greutatii si a conditiei fizice. 5. Sprijina o blana frumoasa Suplimentat cu biotina pentru a ajuta la sustinerea unei blani frumoase pentru pisicile noastre iubite. Reducere formarii ghemotoacelor de par Cu fibre naturale pentru a evita formarea de ghemotoace de par si pentru a ajuta parul sa treaca prin tractul digestiv.
Producție: MARS ROMANIA SRL Strada Aviator Popisteanu,nr 54A,Expo Business Park, cladirea1,etaj 5,Bucuresti, Sector 1, Cod Postal 012095 A se pastra inchis, la loc uscat si racoros.Temperatura camerei

Carne si derivate de origine animala (inclusiv pui 14%), grau, derivate de origine vegetala (inclusiv celuloza 10%), porumb, extracte din proteina vegetala, uleiuri si grasimi, minerale, drojdii (inclusiv drojdie naturala de bere 0.2%).