• Happy Hour! 🚚

    Comandă cu livrare astăzi și ai transport gratuit la comenzi de peste 150 lei! Grăbește-te, a mai rămas puțin!
  • Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

Ridichi albe

aprox. 0,99 kg

aprox.

 12,12 lei 12,29 lei/kg
Țara: România,

Ridiche alba

DESCRIERE

Ridichea alba surprinde prin gustul sau, care este mai putin intens in comparatie cu cel al ridichilor rosii, clasice.

Utilizare

Ridichea alba este folosita cel mai frecvent in preparatele reci, in special in salate si tartine. De asemenea, este adesea preparata in diferite moduri, in special in bucataria asiatica. 

Pontul nostru: Prepara o budinca de cartofi delicioasa cu ridiche alba.

Se ia o bucata de branza tare si se da prin razatoare, pe partea fina. Se taie cartofii si ridichea rondele, apoi se aseaza in straturi intr-o tava unsa cu unt. Peste fiecare strat se presara condimente pentru gratar, putina smantana si branza rasa. Pe deasupra se pune cea mai mare parte din branza rasa, astfel incat sa se rumeneasca in timpul coacerii. Se lasa la cuptor aproximativ 60 de minute, la o temperatura de 200 ° C.

Pofta buna!

Depozitare

Pastrata in frigider, va rezista intre sapte si zece zile.