Ridichi albe lungi
cca 440 gcca
Livrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Ridiche alba
DESCRIERE
Ridichea alba surprinde prin gustul sau, care este mai putin intens in comparatie cu cel al ridichilor rosii, clasice.
Utilizare
Ridichea alba este folosita cel mai frecvent in preparatele reci, in special in salate si tartine. De asemenea, este adesea preparata in diferite moduri, in special in bucataria asiatica.
Pontul nostru: Prepara o budinca de cartofi delicioasa cu ridiche alba.
Se ia o bucata de branza tare si se da prin razatoare, pe partea fina. Se taie cartofii si ridichea rondele, apoi se aseaza in straturi intr-o tava unsa cu unt. Peste fiecare strat se presara condimente pentru gratar, putina smantana si branza rasa. Pe deasupra se pune cea mai mare parte din branza rasa, astfel incat sa se rumeneasca in timpul coacerii. Se lasa la cuptor aproximativ 60 de minute, la o temperatura de 200 ° C.
Pofta buna!
Depozitare
Pastrata in frigider, va rezista intre sapte si zece zile.