Q concept

Q concept Goat Branza de capra cu ierburi

130 g
18,29 lei 140,69 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Olanda, Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Branza de capra cu ierburi.

Branza semi-tare, coapta cu cheag cu ierburi. Minim 50% grasime in substanta uscata. O combinatie de branza de capra realizata dupa cele mai bune retete de branzeturi, cu busuioc, boia de ardei si rosii.

Instructiuni de folosinta

Datorita productiei atente, ofera valori nutritionale ridicate si un gust care sa rivalizeze cu pizza ta preferata. Il poti savura insotit de pere, nuci, rucola proaspata, salata verde sau pur si simplu cu vin alb.
Produs pentru consum direct.

Despre producator

Euroser Dairy Group este proprietarul, exportatorul și distribuitorul marcilor europene de lactate recunoscute. Portofoliul companiei contine o gama larga si diversificata de produse atent selectionate. Gama extinsa, combinata cu servicii profesionale și cuprinzatoare, satisface cerințele partenerilor de afaceri, creand noi oportunitati pe multe piete europene.

                                         

Produsele Goat Farm sunt o alegere sanatoasa pentru tine și familia ta! Laptele folosit pentru producerea brânzeturilor de la Ferma de Capre provine numai de la ferme de capre selectate din diferite parti ale Europei. Toate produsele Goat Farm se caracterizeaza printr-un gust excelent și o aroma unica.

Conditii de depozitare

A se pastra intre +1 °C - +8 °C

Producator

Euroser Dairy Group

http://www.euroser.pl

Lapte de capra pasteurizat, sare, legume uscate (boia, ceapa), ierburi si condimente 0,9% (piper, oregano, busuioc patrunjel, arpagic), starter (lapte), cheag microbian, aroma naturala. Coaja nu este comestibila. Poate contine proteine din ou si mustar.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1617 kJ/386 kCal
Grăsimi33.1 g
inclusiv acizi grași saturați24 g
Glucide0.25 g
din care zaharuri0 g
Proteine22.6 g
Sare1.8 g
Fibre0 g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.