Alnatura

Alnatura ECO Seminte de in macinate

200 g
ECO
15,99 lei 79,95 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Austria,
Știai că?
De la fermă la masă în 6 ore!

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Semintele de in macinate adauga o nota aromata. Sunt potrivite si salate si in smoothie-uri. Deoarece semintele mici au o capacitate mare de umflare, se recomanda un aport suficient de lichid. Doza zilnica nu trebuie sa depaseasca zece grame.

 Semintele de in nu sunt potrivite copiilor sub 13 ani. Semintele de in macinate Alnatura provin din agricultura ecologica.

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984. Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine. Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor sale. Prin urmare, judeca toate activitatile si proiectele in functie de compatibilitatea lor cu oamenii si planeta. Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale.

Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential sa puna oamenii in centrul gandurilor si actiunilor sale, in locul intereselor pur economice.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Alnatura GmbH
Mahatma-Gandhi-Straße 7
64295 Darmstadt
Germania

Seminte de in*
*din agricultura ecologica.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2224 kJ/539 kCal
Grăsimi43 g
inclusiv acizi grași saturați5.3 g
Glucide3 g
din care zaharuri1 g
Proteine22 g
Sare0.15 g
Fibre26 g