Perfect Fit

Perfect Fit Hrana umeda selectii de carne in sos pentru pisici de interior adulte 4 x 85 g

340 g
28,29 lei 83,21 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Spania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Perfect Fit Hrana umeda selectii de carne in sos pentru pisici de interior adulte 4 x 85 g PERFECT FIT(TM) sprijina sanatatea intregului organism. Dezvoltat impreuna cu medicii veterinari si nutritionistii din cadrul Waltham Petcare Science Institute, PERFECT FIT(TM) ofera o nutritie experta care are o formula unica Total 5, care combina 5 beneficii ce abordeaza unele dintre cele mai frecvente nevoi de sanatate ale animalelor de companie. Retetele noastre sunt, de asemenea, realizate cu adaos de prebiotice pentru a ajuta la sustinerea microbiomului intestinal. Dezvoltata impreuna cu medicii veterinari si nutritionistii de la Waltham Petcare Science Institute, fiecare reteta delicioasa PERFECT FIT(TM) contine o formula unica, care sustine sanatatea intregului organism al pisicii tale. Si, pentru a scoate la iveala tot ce au mai bun in fiecare zi, fiecare reteta gustoasa ofera, de asemenea, beneficii suplimentare pentru sanatate, adaptate in mod specific varstei sau stilului de viata al pisicii. 1. Hrana noastra umeda pentru pisici Adult 1+ ofera o nutritie completa si echilibrata pentru a sustine vitalitatea pisicii si este suplimentata cu vitaminele B si fier pentru a mentine agilitatea. 2. Sustine sanatatea intregului organism. Creata cu ingrediente de inalta calitate. 3. Formula PERFECT FIT Total 5 contine 5 beneficii si ofera animalului tau de companie protectie completa: - Digestie sanatoasa - Sistem natural de protectie - Sanatatea tractului urinar - O gestionare optima a greutatii si a conditiei fizice - Piele si blana sanatoase 4. Fiecare reteta delicioasa PERFECT FIT contine o formula unica, care sustine sanatatea intregului organism al pisicii tale si ofera beneficii suplimentare pentru sanatate, adaptate in mod specific varstei sau stilului de viata al acesteia. 5. Vitalitate & Agilitate: Complet si echilibrat, cu vitaminele B si fier O gestionare optima a greutatii & a conditiei fizice Cantitate de proteine si niveluri de energie adaptate nevoilor Sanatatea tractului urinar: Minerale Echilibrate Digestie sanatoasa: Proteine de inalta calitate: Sistem natural de protectie: Taurina si Vitamina E Cu prebiotice naturale (1) pentru a ajuta la sustinerea microbiomului intestinal. (1) Folosim mannan-oligozaharidele (MOS) ca sursa naturala de prebiotice O pisica de 3 kg necesita 2 - 2 ½ pliculete zilnic, o pisica de 4 kg necesita 2 ½ - 3 pliculete zilnic, o pisica de 5 kg necesita 3 - 3 ½ pliculete zilnic. Tineti cont de caloriile care provin din gustari. Ajustati cantitatea de hrana oferita pisicii dumneavoastra in functie de nevoile acesteia. Pentru alte informatii, vizitati website-ul nostru. Oferiti apa proaspata. A se servi la temperatura camerei, surplusul de hrana poate fi refrigerat pana la 2 zile.
Producție: MARS ROMANIA SRL Strada Aviator Popisteanu,nr 54A,Expo Business Park, cladirea1,etaj 5,Bucuresti, Sector 1, Cod Postal 012095 A se pastra inchis, la loc uscat si racoros.Temperatura camerei. O pisica de 3 kg necesita 2 - 2 ½ pliculete zilnic, o pisica de 4 kg necesita 2 ½ - 3 pliculete zilnic, o pisica de 5 kg necesita 3 - 3 ½ pliculete zilnic. Tineti cont de caloriile care provin din gustari. Ajustati cantitatea de hrana oferita pisicii dumneavoastra in functie de nevoile acesteia. Pentru alte informatii, vizitati website-ul nostru. Oferiti apa proaspata. A se servi la temperatura camerei, surplusul de hrana poate fi refrigerat pana la 2 zile.

Carne si derivate de origine animala (inclusiv pui 4% in fiecare bucatica (5)), derivate de origine vegetala (inclusiv celuloza 0.4%), legume (inclusiv mazare deshidratata 1.4%, echivalentul a mazare 4%), minerale, extracte din proteina vegetala, drojdie (inclusiv mannan-oligozaharide 0.09%), diverse zaharuri. (5) Bucatica in mod tipic 45% din produs.Compozitie: carne si derivate de origine animala, derivate de origine vegetala (inclusiv celuloza 0.4%), peste si derivate din peste (inclusiv somon 4% in fiecare bucatica (5)), legume (inclusiv morcovi deshidratati 0.7%, echivalent cu morcovi 4%), minerale, extracte din proteina vegetala, drojdie (inclusiv mannan-oligozaharide 0.09%), diverse zaharuri. (5) Bucatica in mod tipic 45% din produs. Constituenti analitici (%):proteina:7.8;continut de grasimi:4.8;materie anorganica:1.8;fibra bruta:0.50;umiditate:83.5;calciu:0.35;fosfor:0.22.