Fjoru

Fjoru MSC File din muschi de cod negru (Saithe loin)

aprox. 240 g

MEDIA DE 3 ZILE DE PROSPEȚIME

Stoc epuizat. Data preconizată a livrării: Astăzi.
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Norvegia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

MSC Cod negru (Pollachius virens).

Bun venit noului brand personalizat de peste - Fjoru - cel mai bun expert in peste din orasul tau. Scopul nostru nu este doar sa raspandim ideea ca pestele este o sursa de proteine ​​extrem de sanatoase, ci si sa sprijinim sustenabilitatea intreprinderilor si fermelor de pescuit, deoarece se stie ca ecologia este in sangele nostru. Fjoru este pur si simplu cel mai bun expert in peste din orasul tau.

Certificare

       Aceste produse sunt rezultatul unei combinatii de bune practici de mediu, un nivel ridicat de biodiversitate, protectia resurselor naturale, aplicarea unor standarde ridicate de bunastare a animalelor si metode de productie care raspund cerintelor consumatorilor.

      Pestii din ferma cresc in apa limpede. Pentru a indeplini calitatea BIO, ferma trebuie sa indeplineasca cele mai stricte criterii in toate domeniile agriculturii, motiv pentru care gustul somonului scotian BIO este foarte delicat si inconfundabil.

       Serviciile de certificare SGS prin intermediul Consiliului de Protecție Maritimă (MSC) asigura conformitate cu standardele internationale, aplicabile pentru pescuitul sustenabil si trasabilitatea produselor provenite din pescuit (prin intermediul Certificarii pentru Lantul de Custodie) pentru peste sălbatic pescuit.    

Conditii de pastrare

A se pastra la frigider la 0-4°C. Utilizati imediat după deschiderea ambalajului. 

Despre producator

Fjord Bohemia este specializata in procesarea pestelui proaspat si a altor produse marine. O alta activitate este afumarea somonului in mod natural si traditional pe lemn de fag, fara conservanti suplimentari, inclusiv distributia acestora.

Adresa producator

Fjord Bohemia s.r.o

Avia 914/2

196 00 Praga - Čakovice

Republica Ceha

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 3 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Alergeni

Peste
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.