Alnatura

Alnatura ECO Baton de ciocolata cu martipan si crema de alune

40 g
ECO
Epuizat. Disponibil : Astăzi
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pentru momente speciale: in acest baton organic, ciocolata neagra fina si crocanta cuprinde o umplutura aromata de martipan fin si nuga. Nu se adauga lecitina. A se pastra uscat, ferit de caldura.

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984. Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine. Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor sale. Prin urmare, judeca toate activitatile si proiectele in functie de compatibilitatea lor cu oamenii si planeta. Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale.

Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential sa puna oamenii in centrul gandurilor si actiunilor sale, in locul intereselor pur economice.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Alnatura GmbH
Mahatma-Gandhi-Straße 7
64295 Darmstadt
Germania

martipan* 60% (migdale* 43%, zahar crud din trestie*, apa, sirop de zahar invertit*, alcool 0,9%), ciocolata neagra* 25% (masa de cacao*, zahar crud din trestie*, unt de cacao*, pastaie de vanilie bourbon macinata *), crema de alune de padure* 15% (zahar brut din trestie*, alune* 34%, unt de cacao*
*din agricultura ecologica

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2120 kJ/509 kCal
Grăsimi31 g
inclusiv acizi grași saturați9.5 g
Glucide44 g
din care zaharuri42 g
Proteine8.8 g
Sare0 g
Fibre7.5 g

Alergeni

Arahide
Fructe cu coaja
Poate conține urme de:
Soia
Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.