Dove

Dove Men+Care Spray advanced invisible dry

150 ml
24,99 lei 166,60 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Dove Men+Care Spray advanced invisible dry 150ML

Nicio pata nu este binevenita aici! Antiperspirantul Spray Dove Men+Care advanced Invisible Dry tine urmele albe si petele galbene departe de hainele tale preferate, oferindu-ti confort si incredere atunci cand le porti.
La Dove, noi credem ca protectia pielii subratului este esentiala pentru starea ta de bine. De aceea am introdus formula noastra revolutionara si Tehnologia cu Tripla Actiune, ce ofera pana la 72 ore de protectie impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute, hidratand pielea subratului si asigurand un miros revigorant, ce dureaza toata ziua. Pregateste-te sa te simti sigur pe tine, toata ziua, in fiecare zi. imbogatit cu 1/4 crema hidratanta, acest antiperspirant pentru barbati hidrateaza pielea subratului, lasand-o fina si placuta la atingere. Mai mult, Antiperspirantul Spray Dove Men+Care advanced Invisible Dry este aprobat PETA - Vegan. La nivel global Dove nu face teste pe animale.

Agitati bine flaconul si, tinand bratul ridicat deasupra capului, pulverizati produsul timp de 2-3 secunde de la o distanta de aproximativ 15 cm fata de subrat. ATENtIE: Nu aplicati pe pielea iritata. incetati utilizarea daca apar eruptii cutanate sau iritatii. Evitati inhalarea directa. A se utiliza numai in locuri bine aerisite, evitati pulverizarea prelungita. Nu pulverizati in apropierea ochilor. Utilizati conform instructiunilor. Temperatura ambientala. Ferit de razele soarelui.