Dove

Dove Men+Care Spray advanced cool fresh

150 ml
24,99 lei 166,60 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Dove Men+Care Spray advanced cool fresh 150ML

Ai nevoie de un antiperspirant pentru pielea subratului mirosind a prospetime? incearca antiperspirantul spray Dove Men+Care advanced Cool Fresh, cu un parfum revigorant, acvatic, oferindu-ti incredere si siguranta. in plus, te protejeaza impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute, ca sa te poti bucura de ziua ta.
La Dove, noi credem ca protectia pielii subratului este esentiala pentru starea ta de bine. De aceea am introdus formula noastra revolutionara si Tehnologia cu Tripla Actiune, ce ofera pana la 72 ore de protectie impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute, hidratand pielea subratului si asigurand un miros proaspat, ce dureaza toata ziua. imbogatit cu 1/4 crema hidratanta, acest antiperspirant deodorant pentru barbati hidrateaza pielea subratului, lasand-o fina si placuta la atingere. Mai mult, Dove Men+Care advanced Cool Fresh este aprobat PETA - Vegan. La nivel global Dove nu face teste pe animale.

Agitati bine flaconul si, tinand bratul ridicat deasupra capului, pulverizati produsul timp de 2-3 secunde de la o distanta de aproximativ 15 cm fata de subrat. ATENtIE: Nu aplicati pe pielea iritata. incetati utilizarea daca apar eruptii cutanate sau iritatii. Evitati inhalarea directa. A se utiliza numai in locuri bine aerisite, evitati pulverizarea prelungita. Nu pulverizati in apropierea ochilor. Utilizati conform instructiunilor. Temperatura ambientala. Ferit de razele soarelui.