Dove

Dove Men+Care Spray advanced clean comfort

150 ml
24,99 lei 166,60 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Dove Men+Care advanced clean comfort 150ML

Esti in cautarea protectiei de durata a subratului impotriva transpiratiei? Antiperspirantul spray Dove Men+Care advanced Clean Comfort a fost creat pentru a iti proteja si ingriji pielea subratului, ca sa te poti bucura de ziua ta cu incredere.
Daca vrei sa controlezi nivelul de transpiratie de la subrat fara sa afectezi pielea sensibila, acest antiperspirant pentru barbati este solutia. Multumita Tehnologiei cu Tripla Actiune, Dove Men+Care advanced Clean Comfort te protejeaza impotriva transpiratiei pana la 72 de ore, iti hidrateaza pielea subratului si asigura o senzatie de curat, ce dureaza intreaga zi. imbogatit cu 1/4 crema hidratanta, acest antiperspirant protejeaza pielea subratului de iritatiile cauzate de lama de ras. in plus, hidrateaza pielea subratului, pentru o senzatie de confort si incredere. Antiperspirantul Spray Dove Men+Care advanced Clean Comfort este aprobat PETA - Vegan. La nivel global Dove nu face teste pe animale.

Agitati bine flaconul si, tinand bratul ridicat deasupra capului, pulverizati produsul timp de 2-3 secunde de la o distanta de aproximativ 15 cm fata de subrat. ATENtIE: Nu aplicati pe pielea iritata. incetati utilizarea daca apar eruptii cutanate sau iritatii. Evitati inhalarea directa. A se utiliza numai in locuri bine aerisite, evitati pulverizarea prelungita. Nu pulverizati in apropierea ochilor. Utilizati conform instructiunilor. Temperatura ambientala. Ferit de razele soarelui.