
Brewzeus
Brewzeus Brazilia Fortaleza Pamela Cafea de specialitate boabe
250 gLivrare în 2 ore
Rezumat AI
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Brewzeus Brazilia Fortaleza Pamela este o cafea de specialitate dulce și echilibrată, cu note care îți amintesc de caramel, ciocolată și alune de pădure. Are o textură cremoasă, corpolență ridicată și o aciditate scăzută – perfectă pentru cei care caută o cafea confortabilă, cu gust dulce, familiar. Prăjirea este medie, astfel încât să permită oricărui pasionat să o prepare ușor acasă, prin orice metodă alege.
Este evaluată la 82 de puncte Q-Grading de către 2 Q-Graderi acreditați prin Coffee Quality Institute.
Fortaleza Pamela este cultivată în regiunea Mantiqueria de Minas, la 1.000 de metri altitudine, unde condițiile climatice speciale - pante abrupte, temperaturi moderate și expunere la îngheț - contribuie la obținerea unui profil aromatic curat și echilibrat.
Recomandare de preparare
Retete pentru a prepara usor aceasta cafea:
Espresso
• Foloseste 1 parte cafea la 2 parți apa;
• Reteta Brewzeus: 18 gr cafea la 36 ml apa, cu un timp de extractie de aprox. 25 sec (+ sau – 3 sec);
Filtru
• Foloseste 10 gr cafea la 160 ml apa. Daca nu ai cantar, e simplu - la 1 cana mare pune 4 lingurite de cafea, iar la 1 ceasca medie pune 3 lingurite;
• Incalzeste apa pana la 90 °C. Alternativ, odata ce apa atinge punctul de fierbere, opreste focul si las-o sa se raceasca cateva minute;
• Este ideal ca apa sa stea in contact cu cafeaua intre 2 si 4 min, in functie de filtrul pe care il folosesti.
Despre Origo
Origo este o comunitate de oameni care s-au imprietenit neconditionat, oameni creativi, educati, deschisi care impartasesc experiente si povesti de viata, in timp ce pregatesc cu discretie toate detaliile pentru o cafea buna.
Atentia se concentreaza pe un singur vis: dezvoltarea domeniului cafelei de specialitate in Romania!
Conditii de depozitare
A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data mentionata pe eticheta din partea de jos a pungii.
100% cafea arabica