Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Aceasta este zona ta?

Completează adresa pentru a afla ​intervalele de livrare și produsele disponibile.

Coș

Brewzeus

Brewzeus Cafea de specialitate boabe Guatemala Kaape Coban

250 g
41,99 lei 167,96 lei/kg

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

OH, dulce brewzeus! 

Ce descoperire divina! O cafea care creste armonios in solurile bogate, pline de minerale ale Guatemalei.

83.5 puncte QGrading – evaluare a cafelei verzi prin Mihai, acreditat Coffee Quality Institute.
Guatemala Kaape Coban’s te va impresiona cu un profil de gust catifelat, curat si dulce, cu o aciditate medie. Gusti dintr-o ceasca de cafea pur si simplu divina. Te conving de-ndata notele memorabile de fructe de livada, unt si caramel. Oh my, si e la fel de buna indiferent de metoda de preparare aleasa!

Chiar trebuie sa ajungi sa o gusti pentru a te convinge!

Kaape este produsa in regiunea Coban, Guatemala. Ferma este situata in Fraijanes Plateau, renumita ca fiind una dintre regiunile care produc boabele de cea mai buna calitate din tara. 
Misiunea fermei este de a primi aici cea mai buna cafea din Guatemala de la cei mai buni producatori, astfel incat sa ramana constant prima alegere pentru clientii sai. La baza viziunii fermei se afla dezvoltarea relatiilor de lunga durata cu producatorii care demonstreaza practicile cele mai adecvate de cultivare, procesare si intretinere. Ca urmare, si-au construit o pozitie puternica pe pietele principale de cafele unice. 

Zvonurile sunt chiar adevarate! Brewzeus chiar are origini divine!

Recomandare de preparare

Retete pentru a prepara usor aceasta cafea: 
Espresso  
• Foloseste 1 parte cafea la 2 parți apa;
• Reteta Brewzeus: 18 gr cafea la 36 ml apa, cu un timp de extractie de aprox. 25 sec (+ sau – 3 sec); 
Filtru
• Foloseste 10 gr cafea la 160 ml apa. Daca nu ai cantar, e simplu -  la 1 cana mare pune 4 lingurite de cafea, iar la 1 ceasca medie pune 3 lingurite; 
• Incalzeste apa pana la 90 °C. Alternativ, odata ce apa atinge punctul de fierbere, opreste focul si las-o sa se raceasca cateva minute; 
• Este ideal ca apa sa stea in contact cu cafeaua intre 2 si 4 min, in functie de filtrul pe care il folosesti.

Despre Origo

Origo este o comunitate de oameni care s-au imprietenit neconditionat, oameni creativi, educati, deschisi care impartasesc experiente si povesti de viata, in timp ce pregatesc cu discretie toate detaliile pentru o cafea buna.

Atentia se concentreaza pe un singur vis: dezvoltarea domeniului cafelei de specialitate in Romania!

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data mentionata pe eticheta din partea de jos a pungii.

100% cafea arabica