Alnatura

Alnatura ECO Ciocolata sarata

100 g
ECO
12,99 lei 129,90 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Alege din peste 400 de produse pe bază de plante

Răsfață-te cu cea mai largă gamă de produse pe bază de plante. Plantele fac legea!

Combinatia de dulce si sarat este ceva cu totul special. In aceasta ciocolata, ciocolata neagra elvetiana fina, intalneste mici cristale de sare, care provin si din Alpii elvetieni.

Continutul de cacao al ciocolatei Alnatura Alpensalz este de 55%, ciocolata este vegana si facuta in Elvetia din ingrediente organice.

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984. Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine. Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor sale. Prin urmare, judeca toate activitatile si proiectele in functie de compatibilitatea lor cu oamenii si planeta. Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale.

Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential sa puna oamenii in centrul gandurilor si actiunilor sale, in locul intereselor pur economice.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Alnatura GmbH
Mahatma-Gandhi-Straße 7
64295 Darmstadt
Germania

Zahar brut din trestie*, masa de cacao*, unt de cacao*, sare de masa 0,5%, extract de vanilie* *din agricultura ecologica .

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2297 kJ/552 kCal
Grăsimi37 g
inclusiv acizi grași saturați24 g
Glucide46 g
din care zaharuri44 g
Proteine5.4 g
Sare0.5 g
Fibre6.8 g