MOLDOVAN

MOLDOVAN Carnati proaspeti picanti de porc

300 g

MEDIA DE 6 ZILE DE PROSPEȚIME

Epuizat. Disponibil : Mi
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Recomandare de consum

A se consuma dupa tratament termic.

Conditii de pastrare

A se pastra intre 0-4 grade.

Despre producator

          Familia Moldovan e mai mult decât un nume; e un simbol al meșteșugului și calității. Înființată în '94 în Sânnicoară, Cluj, afacerea lor e un exemplu de excelență de la fermă până pe farfurie. Dețin o fermă proprie și un Atelier de Lapte, unde se fac brânzeturi ca la mama acasă.În 2014, au deschis și un bistro în magazin. Așadar, nu doar că oferă carne de calitate, dar și un loc unde să vă delectați cu preparate lor delicioase. Și aici vine partea fabuloasă: sunt la doar 7 ore distanță de depozitul Sezamo! Un porc tăiat seara ajunge la Sezamo în dimineața următoare. Nu se poate mai proaspăt!Înțelegem importanța păstrării cărnii la temperaturi optime. De aceea, produsele refrigerată vin direct de la fermă în depozitul Sezamo și apoi e livrată refrigerată la tine acasă, fără schimbări de temperatură inutile.Deci, dacă vă întrebați ce face Familia Moldovan atât de specială, răspunsul e simplu: meșteșug, dedicare, viteză de livrare și respect pentru calitate. Gustați și convingeți-vă!

Noi suntem familia Moldovan și împreună ducem meșteșugul mai departe.

 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 6 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc 74%, slanina 11%, sare de mare, proteina vegetala de soia, proteina animala, arome, colorant:acid carminic , condimente, antioxidanti: ascorbat de sodiu, acid ascorbic, regulatori de aciditate: acetati de sodiu, citrati de sodiu, pudra de otet, extract de acerola, zaharuri: dextroza, sirop de glucoza, maltodextrina, extract de ceai verde, fulgi de chilly, extracte de condimente.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică940 kJ/224 kCal
Grăsimi16.4 g
inclusiv acizi grași saturați7.7 g
Glucide2.2 g
din care zaharuri1 g
Proteine16.9 g
Sare1.5 g
Fibre0.4 g