MOLDOVAN

MOLDOVAN Hamburgeri de manzat cu branza si ceapa

240 g

MEDIA DE 2 ZILE DE PROSPEȚIME

24,99 lei 104,13 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Preparat din carne refrigerat. Ambalat în atmosferă protectoare.

Recomandare de consum

A se consuma dupa tratament termic.

Recomandare de pastrare

A se pastra intre 0-4 grade.

Despre producator

          Familia Moldovan e mai mult decât un nume; e un simbol al meșteșugului și calității. Înființată în '94 în Sânnicoară, Cluj, afacerea lor e un exemplu de excelență de la fermă până pe farfurie. Dețin o fermă proprie și un Atelier de Lapte, unde se fac brânzeturi ca la mama acasă.În 2014, au deschis și un bistro în magazin. Așadar, nu doar că oferă carne de calitate, dar și un loc unde să vă delectați cu preparate lor delicioase. Și aici vine partea fabuloasă: sunt la doar 7 ore distanță de depozitul Sezamo! Un porc tăiat seara ajunge la Sezamo în dimineața următoare. Nu se poate mai proaspăt!Înțelegem importanța păstrării cărnii la temperaturi optime. De aceea, produsele refrigerată vin direct de la fermă în depozitul Sezamo și apoi e livrată refrigerată la tine acasă, fără schimbări de temperatură inutile.Deci, dacă vă întrebați ce face Familia Moldovan atât de specială, răspunsul e simplu: meșteșug, dedicare, viteză de livrare și respect pentru calitate. Gustați și convingeți-vă!

Noi suntem familia Moldovan și împreună ducem meșteșugul mai departe.

 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 2 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

carne manzat 71%, cas de vaca 24%, (lapte integral de vaca pasteurizat, culturi lactice selectionate, cheag, sare), sare de mare, ceapa verde frunze 0.5%, pudra de otet, extracte naturale de: acerola, ceai verde si rozmarin; piper alb.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1090 kJ/260 kCal
Grăsimi23 g
inclusiv acizi grași saturați12.5 g
Glucide0.5 g
din care zaharuri0.2 g
Proteine12.8 g
Sare1.6 g
Fibre0.1 g