Morbidi

Morbidi Pecorino cu usturoi, patrunjel si chili

450 g
72,69 lei 161,53 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

        Acest Pecorino este produs in principal in lunile de primavara si vara si dupa o maturare de aproximativ 60/90 de zile. In perioada recoltarii strugurilor, mustul este folosit ca si conservant, metoda folosita in trecut in regiunea Chianti. Strugurii pastreaza Pecorino moale si elastic, asigurandu-se ca in timpul asezonarii urmatoare branza va dobandi mai multa aroma, mentinand in interior o consistenta delicata si sfaramicioasa. În conformitate cu aceasta traditie si metodologie transmisa din tata in fiu, in fiecare an, unele dintre cele mai bune forme de produse Pecorino au privilegiul de a primi acest tratament.

Combinatii care functioneaza:

-Ca aperitiv: se recomanda degustarea cu un vin de calitate, pe tocator, cu mezeluri si fructe.

Despre companie:

         Totul a inceput in 1925, de la o mica fabrica de lactate din orasul vechi din Siena. De atunci, pentru localnici, numele Morbidi a devenit sinonim cu "a manca bine". De-a lungul anilor, familia Morbidi a fost intotdeauna capabila sa inoveze si sa se ridice la inaltimea provocarilor, iar in anii 1940, am inceput sa lucram cu carne de porc, urmata de lapte de oaie, in conformitate cu cele mai vechi traditii locale. De-a lungul generatiilor, am crescut intr-o afacere moderna, cu un ochi atent la sustenabilitate si un lant scurt de aprovizionare, dar nu am uitat niciodata de unde am inceput: intr-un loc minunat care ramane gata sa primeasca pe oricine trece prin inima Sienei.

       Daca aveti nevoie de un moment de fericire si energie, solutia excelenta este sa gustati mezeluri si branzeturi Morbidi insotite de un vin bun si prieteni. De la inceput, puteti mirosi munca grea care este continuta in branzeturi, iar atunci cand gustati esenta laptelui de oaie natural si selectat, pare a fi in peisajul tipic al Toscanei. Cu toate acestea, cand le mananci veti simti gustul moale din gura. Aroma sa puternica va permite sa va simtiti multumiti si va ofera o energie speciala. Cand mananci o branza si un salam pe care nu te poti opri sa le mananci, este sigur, mananci originalul familiei lui Morbidi si fericirea ta incepe.

  Patrizia, Antonio si Alessandra Morbidi

Depozitare:

A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +4°C si +14°C

Producator/Furnizor:

SALCIS sas di Morbidi A. & C Strada Provinciale Colligiana, 33 – 53035 Monteriggioni SIENA - ITALIA

 

LAPTE de oaie pasteurizat, chili ,usturoi, patrunjel, sare, cheag
conservanti: E235, E202

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1645 kJ/397 kCal
Grăsimi33 g
inclusiv acizi grași saturați22 g
Glucide1.8 g
din care zaharuri1.8 g
Proteine23 g
Sare1.6 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.