
Morbidi
Morbidi Ricotta maturata "con aglio, olio e peperoncino"
180 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Ricotta (literalmente insemnand "regatita") se face prin coagularea proteinelor care raman dupa ce cazeina a fost folosita pentru a face branza, provine din proteinele zerului, care este partea lichidului care se separa de cheag in timpul branzei, in timpul acestui proces adaugam diferitele condimente. Procesul de coagulare a proteinelor din zer are loc prin incalzirea zerului la o temperatura de 80-90 °C. Cea mai veche metoda consta in incalzirea serului in asteptarea ricottei. Lucram urmand aceasta metoda, luand-o manual si punand matrita strat cu strat. În acest moment le uscam intr-un cuptor timp de o noapte, iar produsul este gata.
Combinatii care functioneaza:
În paste: se recomanda sa fie razuite pe paste.
Despre companie
Totul a inceput in 1925, de la o mica fabrica de lactate din orasul vechi din Siena. De atunci, pentru localnici, numele Morbidi a devenit sinonim cu "a manca bine". De-a lungul anilor, familia Morbidi a fost intotdeauna capabila sa inoveze si sa se ridice la inaltimea provocarilor, iar in anii 1940, am inceput sa lucram cu carne de porc, urmata de lapte de oaie, in conformitate cu cele mai vechi traditii locale. De-a lungul generatiilor, am crescut intr-o afacere moderna, cu un ochi atent la sustenabilitate si un lant scurt de aprovizionare, dar nu am uitat niciodata de unde am inceput: intr-un loc minunat care ramane gata sa primeasca pe oricine trece prin inima Sienei. Daca aveti nevoie de un moment de fericire si energie, solutia excelenta este gustati mezeluri si branzeturi Morbidi insotite de un vin bun si prieteni. De la inceput, puteti mirosi munca grea care este continuta in branzeturi, iar atunci cand gustati esenta laptelui de oaie natural si selectat, pare a fi in peisajul tipic al Toscanei. Cu toate acestea, le mancati, veti percepe gustul moale din gura. Aroma sa puternica va permite sa va simtiti multumiti si va ofera o energie speciala. Cand mananci o branza si un salam pe care nu te poti opri sa le mananci, este sigur, mananci originalul familiei lui Morbidi si fericirea ta incepe.
Patrizia, Antonio si Alessandra Morbidi
Depozitare:
A se pastra la loc racoros, la o temperatura cuprinsa intre +4 °C si +8 °C
Producator/Furnizor:
SALCIS sas di Morbidi A. & C Strada Provinciale Colligiana, 33 – 53035 Monteriggioni SIENA - ITALIA
Zer din LAPTE de oaie pasteurizat, LAPTE de oaie pasteurizat, chili min.0.1%, usturoi min 0,1%, patrunjel, sare, cheag.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1241 kJ/299 kCal |
Grăsimi | 22 g |
inclusiv acizi grași saturați | 15 g |
Glucide | 5 g |
din care zaharuri | 5 g |
Proteine | 20 g |
Sare | 2.6 g |
Fibre | g |
Alergeni
Lapte |